Diskusní téma: Hodnocení - komentáře

Datum: 25.09.2017

Vložil: Nožičkovi

Titulek: Svatební dort + cake pops + cukroví

Dobry den pani Skodova,

chtela bych Vam moc podekovat za vynikajici cukroví, uzasne cakepops a hlavne za naprosto fenomenální dort. Cekala jsem, ze bude uzasny, ale byl proste dokonaly. Presne tak jsem si ho predstavovala. A ty kvety byly uplne jako zive. Vsem se moc libil a chutnal, spoustu lidem jsem musela rozdat kontakt na Vas :) a na Sejdorfskem mlyne, kde jsme meli svatbu, pry tak nadherny jeste nemeli.

Prejeme Vam at se Vam dari, at mate soustu spokojenych zakazniku a urcite Vas budeme jen a jen doporucovat ;)

Mejte se!

Danca a Tom Nozickovi

Datum: 07.08.2017

Vložil: Markéta Honsová

Titulek: Koník

Dobrý den paní Škodová,
moc děkujeme za dort.Byl opět vynikající, úžasný.Z koníka jsme byli všichni PAF.Preciznost Vaší práce je
100%.Těšíme se na další dort:-)
Honsová

Datum: 05.08.2017

Vložil: Rodová

Titulek: dort s mazlíky

Dobry vecer,
Chtela jsem jenom podekovat,za naprosto uzasny dortik. Nejenom,ze byl tak nadherny, ze ho nikdo nevhtel rozkrojit,ale kdyz uz k tomu muselo dojit :-) tak byl tak dobry....ze nam nezbyl ani drobecek :-)
Dekuji :-)
S pozdravem Petra Rodová

Datum: 05.08.2017

Vložil: Lucík

Titulek: Re: dort s mazlíky

Dobrý den,
moc děkuji za nádhernou zprávu,tohle je důvod proč tu práci miluji :-) a moc děkuji za krásné fotky.

Datum: 22.07.2017

Vložil: Katka Hejlová

Titulek: svatební cukroví

Dobrý den,
chtěla bych Vám moc poděkovat za krásné a i moc dobré cukroví!
Mělo obrovský úspěch. :)
S přáním pěkného dne
Katka Hejlová

Datum: 22.07.2017

Vložil: Lucík

Titulek: Re: svatební cukroví

Dobrý den,
moc děkuji za zprávu,jsem moc ráda za Vaši spokojenost.

Datum: 02.07.2017

Vložil: Verča

Titulek: Svatební dort

Děkujeme za nádherný svatební dort, který byl přesně podle mých představ a chuťově byl také výborný. S paní Škodovou je bezproblémová a rychlá domluva, vřele doporučuji!

Datum: 09.07.2017

Vložil: Lucík

Titulek: Re: Svatební dort

Dobrý den,moc děkuji za příležitost Vám udělat svatební dort.Přeje krásné a šťastné manželství plné lásky :-)

Datum: 20.06.2017

Vložil: Filipová

Titulek: autobus+cupcakes

Dobrý den,

děkujeme za dortíky, nádherné a výborné, jste neuvěřitelně šikovná.

Datum: 09.07.2017

Vložil: Lucík

Titulek: Re: autobus+cupcakes

Moc děkuji :-)

Datum: 20.06.2017

Vložil: Marie Jochmannová

Titulek: poděkvání

Dobrý večer paní Škodová,
Vaše svatební cukroví bylo úžasné a všichni obdarovaní zůstali PAF po jeho spatření a telefonovali mi, že tak krásnou výslužku ještě neviděli. Dovolila jsem si předat Váš kontakt všem, kteří si o něj požádali

Datum: 20.06.2017

Vložil: Lucík

Titulek: Re: poděkvání

Dobrý den paní Jochmannová,
moc mě těší takové nadšení z mé práce a děkuji za další doporučení,už mi dokonce jedna paní volala,ale bohužel má kapacita je do konce září skoro zaplněna,na stránky jsem už vyvěsila kalendář s volnými termíny.
Mějte se krásně a budu se těšit na další možnost pro Vás péct.

Datum: 11.05.2017

Vložil: Mopilsovi

Titulek: svatební dort + dorty pro rodiče

Dorty od paní Škodové byly přesně dle našich představ a naprosto vynikající. Všichni si je moc chválili. Paní Škodová je velmi příjemná a je s ní skvělá domluva. Určitě můžu všem vřele doporučit.

Datum: 16.05.2017

Vložil: Lucík

Titulek: Re: svatební dort + dorty pro rodiče

Moc děkuji za Vaše hodnocení,moc si vážím Vaší důvěry a těší mě,že jsem splnila Vaše očekávání.Ještě jednou přeji šťastné manželství plné lásky a porozumění :-)

Datum: 10.10.2016

Vložil: Kučerovi

Titulek: svatební dort

Velmi děkujeme dortík byl úplně skvělý a všichni ho obdivovali. A naši "pesani" na dortu úplně skvělý :-) Moc moc děkujeme

Datum: 10.10.2016

Vložil: Lucík

Titulek: Re: svatební dort

Moc děkuji za dobré zprávy,těší mě Vaše spokojenost :-)

Datum: 14.08.2016

Vložil: Plíštilovi

Titulek: svatební dort a svatební cukroví

Dobrý den paní Škodová,
chtěli bychom vám ještě jednou poděkovat za svatební cukroví a dort. Obojí vypadalo úchvatně, zkrátka a jednoduše dokonale. Navíc jak dort, tak cukroví, bylo chuťově vynikající. Máte obdiv
náš i našich svatebních hostů.
Budeme se těšit v budoucnu na další dort či cukroví od vás:-)

Datum: 15.08.2016

Vložil: Lucík

Titulek: Re: svatební dort a svatební cukroví

Dobrý den,moc mě těší Vaše spokojenost.Budu moc ráda pokud se na mne opět obrátíte s další objednávkou.Přeji spousty lásky ve Vašem manželství :-)

Datum: 11.08.2016

Vložil: Markéta Honsová

Titulek: Narozeninový dort

Dobrý den paní Škodová,
moc děkujeme za výborný dort dceři k narozeninám.Byla to lahůdka pro nejen pro žaludek,ale i pro oko.
Ať se Vám daří dělat pořád takhle krásné dorty a už teď se těším na další dort od Vás.
Honsová

Datum: 15.08.2016

Vložil: Lucík

Titulek: Re: Narozeninový dort

Dobrý den paní Honsová,moc děkuji a budu se těšit opět za rok na další tvorbu dortu pro Vaši dceru :-)

Datum: 20.06.2016

Vložil: Jiřina Nerudová

Titulek: svatební cukroví

Vážená paní Škodová, moc děkujeme za krásné a výborné cukroví. Opravdu ho všichni obdivovali. Snad je až neuvěřitelné, něco tak úžasného udělat.Máte všech svatebčanů velký obdiv a velké poděkování za precizní práci.

Nerudovi

Datum: 22.06.2016

Vložil: Lucík

Titulek: Re: svatební cukroví

Dobrý den paní Nerudová,
jsem moc ráda,že jste byli takto spokojený.Děkuji za Vaše slova.
Novomanželům přeji ještě jednou hodně štěstí na společné cestě manželské a spousty lásky.
Lucík

Přidat nový příspěvek

 

 
Petrushka Vítovic napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – Hvězdičky (5)
18 hod

Vánoční cukroví bylo nádherné, precizně udělané, žádné upatlané. A dort co jsme si objednali, čisťounký, postavička totožná s pohádkovou postavou, prostě TOP práce, akorát sladký, chuťově výborný, neošizený, korpus promazaný pořádnou dávkou krému, prostě akorát. Na příští rok máme jasno kdo nám bude péct dort Emotikona smile

 

Co radosti udělá " kus buchty" jsme fak nečekali.... Luci děkujeme Emotikona smilejste užasná...

 
 
 

Lucko, cukroví je naprosto famózní, je neskutečné,jak jste dokázala pečení povýšit na umění!!! Díky!!!

 

 

Díky za úžasný dortík...

 

 
Markéta Dušáková napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

Nejluxusnější a nejlahodnější dortíky !!

 

 Emotikona heart Emotikona heart Emotikona heart

 
Lucie Mrázová napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

Cukroví a dorty od Lucíka jsou nejlepší 

 
 
Petra Havelková napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

Cukroví a dorty jsou perfektní měla jsem tu čest na svou svatbu paráda

 
Katka Plassová napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

Výborné, luxusní, nádherné dortíky a skvělá domluva s Luckou 

 
Lenka Dostálová napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

Díky Luci za vaši fantazii i šikovnost! Dorty krásné, ale hlavně výborné

 

 
Kamila Krejčířová napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

Nejvíc výborný a hlavně vymazlený cukroví. Lahodí oku i chuti. Mňamózní

 

 

 

 
Pavlína Rychlá napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

Luxusní dort jak chuťově tak i vzhledově, měl na oslavě úspěch...

 

 
Denisa Moravcová Dušáková napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka– 5 hvězdiček

Proste skvost. Chutí vzhledem no proste vším. Vřele doporučuji

 

 

Emotikona wink

 
Iva Přichystalova napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

úžasný úžasný úžasný

 
Dana Lorencová napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

Dort byl nádherný-nikdo ho nechtěl krájet a pak se jen zaprášilo.Navíc chválím jednání a i přes shon kolem pečení na vánoce rychlá domluva.Můžu jednoznačně doporučit.

 

 
Čmelka Ája napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček

Chuťově vyvážený dort, který úžasně vypadá a navíc skvělá domluva a vstřícnost!

 

 
Alexandra Sedláčková napsal(a) recenzi na Dortíky od Lucíka – 5 hvězdiček
 
 
 
To se líbí uživateli Dortíky od Lucíka.
Komentáře
Alexandra Sedláčková Velká spokojenost, krásný dort ŽIRAFA, chuťově výborný a taky skvělá domluva s paní Lucií.